Nieuwe reeks Salesforce instructievideo’s ter voorbereiding administrator examen

salesforce introductie

Ik heb net de Salesforce Admin 201 training achter de rug, heel veel stof te verwerken gehad en nu moet ik mij gaan voorbereiden op het examen.

De meeste mensen nemen deel aan het certificatie examen ongeveer 3-5 maanden nadat ze de training gevolgd hebben! Dus ik heb tijd om mij ook voor te bereiden op dit examen. Het schijnt heel erg moeilijk te zijn met een slagingspercentage van om en bij de 65%. Dus kan ik me maar beter heel goed voorbereiden!

Bovenop mijn dagdagelijkse job waarvan Salesforce een groot deel uitmaakt, ben ik van plan om alle oefeningen uit de training opnieuw te maken in een nieuwe trainingorg en ga ik die met jullie delen.

Het worden korte video’s waarbij je stap voor stap kan meekijken hoe ik het doe. Misschien zal het soms eens wat stuntelig zijn, maar ja het is ook nog nieuw voor mij. Ben je zelf reeds een ervaren administrator van Salesforce en merk je iets dat ik verkeerd doe, of dat beter kan, dan kan je steeds reageren op elke post, of op de video zelf op Youtube.

Hieronder een eerste video alvorens  van start te gaan met de oefeningen. Gewoon een korte blik op Salesforce en hoe data in relatie staat tot velden, records en objecten en ik maak ook de vergelijking met data in excel.

Geef feedback